Ватанны Саклаучыларга багышланган

Чын яклаучылар - хэрбилэр,
Яклаучылар-хезмэт иткэн кешелэр,
Ватанны, гаилэлэрне саклап
Алар доньяны яклылар

Яклаучы матур hэм жыйнак,
Яклаучы hэрчак эзерлэр
Яклаучыга мэхэббэт hэм Дан,
Яклаучылар тынычлыкны саклыйлар


Рецензии