Я з тобою!

Моя ти Україно, я з тобою!
Нехай курличуть в небі журавлі.
Нехай земля наповниться весною.
І щоб підсніжник перший, з-під землі.
Щоб кожна мати обійняла сина,
І не дай бог, щоб в дзвони дзвонарі.
У вас береза, а у нас калина,
І по обидва боки... матері.

Моя ти Україно, я з тобою!


Рецензии