Иди, весна!

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                ЕЛА, ПРОЛЕТ!

                Ела отново, пролет ароматна
                и с тихи стъпки пак ни посети!
                Но с много болка ние те очакваме -
                над нас заплаха бомбена лети.

                И ястреби военни пак кръжат
                над градове и пътища човешки.
                Пристигай бързо! Обнови света
                любима пролет, цветна и безгрешна!

                Ана  Величкова               


Рецензии