Весна вже йде

Сьогодні сонечка нема,
І радість зразу десь поділась.
Чи знов повернеться зима?
Весна немовби притаїлась.

А скільки вже було надій,
Від снігу виснажилось серце.
Прийди вже, Весно, і зігрій
Душі схвильоване джерельце!

Прийди скоріше, день ясний!
Весна ж без тебе не почнеться.
Іди теплу назустріч, мрій
І, може, щастя усміхнеться!

В душі передчуття росте…
Спішу скоріше на терасу…
Весна вже поруч, вже іде!
Не стримати перебіг часу!


Рецензии
Как всегда, прекрасное стихотворение."Не стримати перебіг часу!"
Напишите, где Вы. Беспокоюсь.

Раиса Смальченко   08.03.2022 13:25     Заявить о нарушении
Напишу вам позже. Сейчас не могу.

Галина Чехута   08.03.2022 22:21   Заявить о нарушении