Як прыемна лётаць у небе..

Як прыемна лётаць у небе,
Бегаць, прыгать i спяваць!
Разумею, але трэба
Нам яшчэ i працаваць!

Век рабiць i век вучыцца,
Звычкi дрэнныя змяняць.
I з падручнiкам тамiцца,
Змест таго, каб пагуляць!

2003


Рецензии