Далёка ад цябе

Сёння ноччу ты мне прыснiуся,
Твае рукi i любы твар.
Дождж самотны пасля палiуся
Пад гукi iспанскiх гiтар.

Раптам узнiкла у сэрцы надзея,
Быццам Сонца ярчэй засвецiць…
Лепшая у жыццi падзея –
Што цябе я сустрэла у свеце.

Але дужа узмацнiуся вецер,
Пазмаукалi на моры бакланы.
Без цябе мне на усёй планеце
Адзiнока да слёз, мой каханы!

19.08.2008


Рецензии