Кохання - 2022

Завжди коли дивлюся в твої очі
то почуття ніяк від тебе не сховаю
тоді приходять у голову вірші співочі
адже я розумію - що тебе кохаю!...
Завжди коли дивлюся на твій ніс
до нього також ніжність відчуваю
і він немов до серця теж мого приріс
адже я розумію - що тебе кохаю!...
Завжди коли дивлюся на твою шию
і з неї аромат духів з бузку вдихаю
а потім ще і від поцілунку оп'янію
адже я розумію - що тебе кохаю!...


Рецензии