Зiйди з дороги

Зійди з дороги

Я маю вирізнятися з пітьми,
Коли скаженно калатає серце,
Зійди з дороги наче пошкодуєш,
Що народився у цьому гіркому столітті.
Моє життя це вбивство і обман,
Сувора маска розпачу і крику,
Я чую подих твій і страх,
Сира могила лиш розділить нас,
Якщо хоробрий запасайся сили.
Але не смій іти за мною,
Де я в стражданні вирізаю сміх,
Пекельний погляд забиває гріх.


Рецензии