Хай зникне хаос...

Хай зникне хаос...
 Сонце та дощі
 Розвіють пил над селами, містами...
 Не поспішай до кручі підійти,
 А відродись весняними бруньками.

Без люті лютий свій завершить біг.
 Вже світ для березня розкрив  свої обійми.
Ти головне в душі своїй зберіг,
Пройшовши через пекло, через війни.

То ж обійми душею світ новий,
Сніги розтануть і трава проб'ється.
І погляд України не сумний,
Як промінь щастя всім нам усміхнеться.

22.02.22


Рецензии