Радуйся

ДНЕСЬ СПАСЕНИЕ НАШЕГО ГЛАВИЗНА,
И ЕЖЕ ОТ ВЕКА ТАИНСТВА ЯВЛЕНИЕ.
СЫН БОЖИЙ СЫН ДЕВЫ БЫВАЕТ,
СЛОВОМ БОЖЬИМ ВДОХНОВЛЯЕТ ПОКОЛЕНИЕ.
И ГАВРИИЛ БЛАГОДАТЬ БЛАГОВЕСТВУЕТ.
ТЕМЖЕ И МЫ С НИМ БОГОРОДИЦЕ.
ВОЗОПИИМ:
РАДУЙСЯ, ПРЕСВЯТАЯ ТРОИЦА.
РАДУЙСЯ, БОГОРОДИЦА.
ГОСПОДЬ С ТОБОЮ.


Рецензии