Загадковий випадок, коли Микола проковтнув зуби!

-"Галю,а чого це
твiй Микола так
кричить?"
-"Та зуби лiзуть!"
-"Якi ще зуби?
Йому вже пьятдесят!"
-"Вставнi.Вчора
проковтнув..."

Гумор з "Однокласникiв"



Вже сутки пьють
горiлку Галя,та
Горпина,
Лише Микола вже
не пье,трезвiючи
з клопотом:
Дивуючись,що
зламанi зуби
несподiвано
боляче стали
виходить
нижче спини,
А були ж ще
вчора цiлими,i
цокотiли в його
ротi!


Рецензии