Крок до весни

Співає пташенятко,
Вже крок до весни,
Стомилися крила
Від злої зими.

Збивало вітрами,
У стаї літа
З своїми братами,
Свій дім залиша...

На гілочках прикраси
Немов новорічні,
Вони повсідались пухнасті
І туляться ніжні...

Співають пташинки,
Вже крок до весни
Зігріються крильця,
Під Сонцем малі...


Рецензии