Про пiдснiжник загадки-2 - 10шт

З альбому «Казка Весняна»

«ПРО  ПІДСНІЖНИК  ЗАГАДКИ»-2 \ 10шт.

2* (в Англії підсніжник – «снігова крапля»)

2.1.*
Сніжні крапельки –
Перші пасії весни...
Серця радощі... \ Ніжні... Трепетні...

2.2.*
Крапелька сніжна –
Пасія перша весни...
Втіха для серця... \ душевна

2.3.*
Сніжна крапелька –
Ніжність юної весни...
Щирість... Трепітність...

2.4.*
Квітонька біла –
Крапелька сніжна весни...
Чиста... Тендітна... \ Слізка весняна...

2.5.*
Краплі сніжисті – \ крапельки сніжні
Перші сльозини весни...
Чисті... Дитячі... \ криштальні, прозорі

2.6.*
Крапля сніжиста – \ крапелька сніжна
Квітка галантна, крихка –
Ніжність Веснянки...


3* (в Англії підсніжник – «сніжна сережка»)

3.1.*
Юної весни сережки –
Біло-срібні, кришталеві –
Вказують таємну стежку
Нам до радощів квітневих... \ до таїнства квітнева

3.2.*
Сніжно-срібляні сережки –
Юної весни прикраси...
Вказують до квітня стежку – \ таємну
В чарівну весняну казку... \ квітневу

3.3.*
Квіточка сніжна –
Наче сережка весни...
Чиста... Криштальна...

3.4.*
Квіток підвісочки криштальні
Тремтять від вітру сиротливо...
А у засніженому лісі
Суворо супиться зима...

Вона нітрохи не жаліє
Серця квіток – мрійливі, ніжні...
А їм би – сонячного світла,
Любові трішки і тепла!!!


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021505865
http://stihi.ru/2022/02/15/5865


Рецензии