Я приручив тебе

Я приручив тебе.
 Пробач.
І розумію я твій плач.
Пробач, що не казав:
 Гони!
Мене. І я вини
Ні, не зрікаюсь. Так. Своєї.
Та чи доволі каяття?
Та чи і вистачить життя
Вини позбутися
Тяжкої?


Рецензии