Бiдний той хто вже нiчого не хоче-2022

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Бідний той,хто вже нічого не хоче
і трус заради щастя ніколи не ризикне
він і замислюється про це навіть неохоче
адже на знайдену любов увагу не зверне...
Бідний той,хто вже нічого не хоче
і трус заради щастя майбутнє не планує
але йому про почуття серденько шепоче
адже підказує час втрачений він ще врятує...
Бідний той,хто вже нічого не хоче
і трус заради щастя звісно зміниться
коли нарешті ще подивиться у дівочі очі
адже від долі зрозуміє нікуди не дінеться...


Рецензии