Коли сп ва мо ми

Коли співаємо ми, чи п,,ємо віно,
Чи поспішаємо туди, куди нам треба,
Чи згадуємо ми  про те, що хто
Нам забезпечив синє чисте небо?

Про тих, хто залишився без вітрил,
Але не втратив здібності літати,
Про дострокові пагорби могил,
Про тих, кого не дочекалась мати.

Та про жінок,  які несуть свій  хрест -
Бути вдовою, або жінкой інваліда,
Чи наречених обездолених (невест),
Про дітлахів, що не побачать світу.

І перед тим, хто те здобув і розповів,
Сьогодні  варто стати  коліна.
Хто все зробив, щоб гордо майорив
Жовто-блакитний прапор над Країною.

22.08.2021г.


Рецензии
Сильно, Леночка! Спасибо, дорогая! Удач!

Валентин Корнев   21.02.2022 15:53     Заявить о нарушении