Кроком руш

Кроком руш…
Смерть… Життя…
Тінь і Світло…
Злети Душ…
Небуття…
Вир відкрито…

Стій… Чекай…
Чуєш спів?
Ніжність звуків…
Небеса…
Шлях вітрів…
Щем розлуки…

Сон крізь сон…
Гра світів…
Пам'ять… Сповідь…
Джерело…
Вічність жнив…
Мить Любові…

Грай себе…
Раз у раз…
Дослухайся…
Хто ти є?
Простір? Час?
Божа ласка?

13.02.2022
Шуберт Ф. Експромт, №1, оп.90
Герке О. (фортепіано)


Рецензии