Повiтря розпечене в горлi

Повітря розпечене в горлі…
Судини, мов змії, на скронях…
Гарячого Сонця доволі…
Пісками розсипана доля…

Розірвано пута… Пустеля…
Думки переплетені… Спрага…
Єство непохитне, мов скеля…
Незвіданим святить відвага…

Пошерхла, потріскана шкіра…
Знесилене тишею тіло…
До Бога у грудях довіра…
Душа виривається… Вільна…

13.02.2022
Герке О. Пустеля (фортепіано)


Рецензии