Я слiв

Я слів знайду на цілий вірш
Простих, як цвіт конвалій.
А ти, прошу, мені повір
Сьогодні на вокзалі.

Вокзал будь котрий – світ другий,
 повітря, небо – інші.
Там віддаємо ми борги.
Там зовсім інші тиші.

Там радість будять скрипи гальм,
А тугу – поцілунки.
Там недосказанність прохань
І рейок зайва стрункість.

Там із грудей безшумний зойк –
Так - тимчасова втрата…
Там ліхтарі в ролях зірок
І жодного варьята.


Рецензии