А я прилину

А я прилину на удачу
Під музику сумну коліс.
Зрадію серцем, як побачу
Корону з житніх чудо кіс.

Плететься Аріадни нитка,
У голові думок сувій,
І тихий, мовби із нізвідки
Слухати буду голос твій.

Більше чогось не хочу мати-
Лише, щоб поруч ти була,
Та замирати щоб від щастя
І рідного твого тепла.


Рецензии