Все вирiшуе Господь! УКР

ЗА НИМ ОСТАННЕ СЛОВО!


Коли не маю я пiдстави
Яскраво жити i пiвдня,
То вужем виповзу з канави,
Бо чорт менi вже не рiдня.

----------------

Господь дае менi наснагу
I насолоду Вiн дае!

   17грудня 2008р.


Рецензии