Я вдячний дол

***

Я вдячний долі,тільки лиш зате
Що мав можливість бачити і чути,
Як у садку,бузок знову цвіте
Дивився я,і все не міг збагнути.

Шумлять гаї,там десь в далечині
І зорі спалахують,знов край неба,
Завжди цінив я те,що в мене є
І кращого в житті,мені не треба.

Не маю діамантів-той не треба
Мені це настрій,зовсім не псує,
Щасливий я,що зорі сяють з неба
Та боже хай,здоров'ячка дає.

Моїм знайомим,друзям,моїм рідним
Здоров'я боже дай,на всі літа,
Нехай,я в світі-буду самим бідним
Хай лиш здійсниться,ця моя мета!

18.02.22р.


Рецензии