Гармонiя

Глибини знань живуть у кожному.
І вибір правди Бог нам дав.
Сім’ю стрічай у перехожому –
Й скажи, що любиш. Щоб він знав!

Шануй душею. В серці істина.
В усіх закладено цю суть.
Крокуй стежками тільки чистими,
Вони у Рай мирський ведуть.

Прямуй життям і за світилами.
Відкрий красу свого буття.
Освячуй день! Наповнюй силами.
Твори емфонію життя!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2022
18.02.2022
16:07
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии