Земле одвiчная

 Земле     одвічная,
Шаблею   вінчана;
Кулями   стріляна,
Ти   ще    жива:
Доли     засіяні,
Долі  намріяні,
Скрута  розвіяна — 
Скоро   жнива.

Нене   ріднесенька,
Зоре      яснесенька,
Ранньої весноньки,
Саду    цвісти.
І  Берегинею,
Аж,  до   загИну  я,
Всякою     дниною, 
Буду, як   Ти.  


Рецензии
Толя, замечательный стих!

Я б тоби написав по-украинськи,

та не знаю, де на клавиатури

УКРАИНСЬКИ БУКВИ.

Владимир Коротыш 2   20.08.2023 18:00     Заявить о нарушении