Багряна ос нь

***

З дерев,листя злітає останнє
Його вітер,в повітрі кружля,
І не гріє,вже сонечко раннє
Вся у ковдрі багряній земля.

В котрий раз,до нас осінь приходить
В котрий раз,багряній земля,
І мене,якось все це заводить
Я радію,як те немовля.

Я радію,цім птахам невтомним
Цім лелекам,що клином летять,
І від щастя-стаю непритомним
Моє серце,радіє оп'ять.

Мабуть тому,що знов зустрічаю
В котрий раз,я цю осінь багряну,
І в душі своїй, втоми не знаю
І радію,куди не погляну.

Я живу,я горю,а не тлію
І дарма,що минають літа,
Людям серце віршами зігрію
Хай здійсниться,їх кожна мета!

18.02.22г.


Рецензии