Треба завжди молитись

«Треба завжди молитись і не падати духом*» –
Так говорить Господь, Його треба нам слухать.
Всі бажаємо миру? – стоїмо на колінах,
Хай молитва йде щира, щоб не бути в руїнах!

Церкво люба, молімось, нема часу лінитись,
Сповідаємо гріх, треба нам не спізнитись,
Коли ми в покаянні перед Господом, Спасом,
То зціляє Господь, дає поміч нам вчасно**!

Бог – Життя, то й молімо ми за злагоду всюди,
Щоб у дружбі жили, були мудрі всі люди,
Щоби дітки зростали, були гарні в них долі,
Щоб ніхто не зазнав чужої неволі!

Церква має ключі – має владу Господню***,
То й руйнуємо ними плани вражі сьогодні,
Призиваємо разом Духа Мира на землю,
Наша щира молитва летить не даремно!

«Треба завжди молитись і не падати духом» -
Так говорить Господь,  серце хай Його слуха,
Бог за мир, ми за мир - то і поміч нам буде,
То ж не гаємо час, всі молімося, люди!
                18.02.2022.
 
*"…треба молитися завжди, і не
занепадати духом" -
                Біблія, Луки 18:1.
**"і впокоряться люди Мої, що над
ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться,
і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть
зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з 
небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую
їхній Край!" -
                Біблія, 2 Хроніки 7:14.
***";; І ключі тобі дам від Царства Небес-
ного, і що на землі ти зв'яжеш, те
зв'язане буде на небі, а що на землі
ти розв'яжеш, те розв'язане буде на небі!" -
                Біблія, Матвія 16:19.


Рецензии