Haiku. Different langueges. Хокку. Многообразие яз

Literary projects “Poems in two languages” and “Photo haiku”.
Литературные проекты «Стихотворения на разных языках» и «Фото-хокку».

Haiku “Different languages”

Magic of music,
magnificent dance power...
Sound of your language

2022, Ksenia Mira

Хокку «Многообразие языков»

Магия песни,
Великолепный танец...
Разные языки

2022, Ксения Мира


Рецензии