Куди т кати? Автор Марина Лиферова

Марина Лиферова 

14 February, 01:23  •

Який "тікати"? Скоро вже городи!
Куди тікати? Йде до нас весна!
Ніде не буде більшої свободи,
Ніж там, де ваша зе;мле запашна.
Куди тікати? Пращурів могили
Убрать весною треба на "гробки".
Де рід твій жив, це ваше місце сили.
І ти його залишиш залюбки?
Твоя бабуся сіяла тут квіти,
А дід тобі показував джмеля.
На цій землі з'явились твої діти,
І це тепер так само їх земля.
Насправді ж, є «тривожной» не валізка –
Це ти тривожний, в паніці юрба.
Нехай десь там росте собі берізка –
Сосна палає в нас, шумить верба.
Як хтось прийде, то треба брати зброю.
Не дінеться нікуди інстаграм.
Закрити не на ключ дім – а собою:
Не можна запускать чужинців в храм.
Хай хтось пакує швидко бутерброди:
Нехай бур'ян в чужих краях цвіте.
Який "тікати"? Скоро вже городи!
Ну а городи – то для нас святе!

Все буде Україна!
 

 


Рецензии
Очень трогательное изложение,Марго!
Да поняла,что не твоё!
Ты куда пропала от меня,моя хорошая?!🍒

Натали Мишарина   14.09.2022 20:03     Заявить о нарушении
Не было связи. Но! живая! СПАСИБО!

Маргарита Шелешко   26.09.2022 16:32   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.