Вiдпущу

Відпущу я в небо,
У блакить
Всі похмурі фарби,
Що болить.
Відпущу у поле,
У степи,
Хай там вільна воля
Їх приспить.

Відпущу незгоди,
Рій думок
В далеч насолоди,
До хмарок.
Хай літають з вітром
Залюбки
І чарують світлом,
Мов зірки.

Відпущу я мрії,
Хай летять,
Паростком надії
Мерехтять.
Хай акордом ліри
І життя
Сіють зерна віри
В майбуття.

Я прокинусь вранці
На зорі,
Сяду у альтанці
У дворі.
Гляну на казковий
Ореол
І вдихну драйвовий
Запах смол...


Рецензии
Чудовий вірш! Світлий. Захмарний. Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   17.02.2022 13:15     Заявить о нарушении
Дякую за щирість.

Галина Чехута   17.02.2022 17:08   Заявить о нарушении