Хай Божа мудрiсть зiйде на людей

В Тобі ми спокій маємо, в Тобі,
Запрошую, як завжди, до господи,
Не дай моїй країні буть в журбі,
Дай мудрості всій владі і народу!

Хай Божа мудрість зійде на людей
Усіх країн, щоб нам не сперечатись,
Війна назавжди хай з Землі піде,
Дай людям всім дружити, залицятись!

Твоє творіння ми, Твоя Земля,
Тобою все стоїть і все для Тебе,
Нас гріх від Тебе завжди віддаля,
Відмитися від нього є потреба!

То дай нам дощ, хай змиє кожен гріх,
Від нього відвернутись щиросердно -
Не буде на землі ніяких лих,
І душ не стане жадібних і впертих!

Я знаю з Біблії усі Твої слова,
Коли взивають люди, ти приходиш,
Дай мир з людьми лише нам будувать,
Хай грішне нас залишить, хай відходить!
                17.02.2022.


Рецензии