Кард журналдиз

Хайи ч/алан яйлахрал,
Чешнелу тир булахрал.
Гъвеч/и дустар гъил кьуна,
Тухузва на дамахдал.

Мисал- миск/ал, хкетар ,
Женжеларин гьуьжетар,
Биц/екризни хуш жезва,
,,Кард",-ви ширин суьгьбетар!


Рецензии