Про невеличкi хмiльнi пригоди

"Iз легких вин на столi
був тiльки самогон,з
цитрусових-тiльки
цибуля.Та нас з кумою
це не злякало!"

Гумор з "Однокласникiв"



Випили ми тодi
з кумою чверть:
(Бо не такi ми
вже й тендiтнi
i нiжнi),
Тай пiшли,
спiваючи,
якимось
рiвчаками!
Ми ж тодi
були дiвками
майже
незамiжними,
I прокинулись
у сусiдньому
селi,з
незнайомими
мужиками!


Рецензии