Далеко той край, де я вирiс... УКР

ДЕ СТЕЖКУ У СВIТ ПРОТОПТАВ!


Далеко той край, де весною
У свiт я стежину топтав,
В Москвi обзавiвся жоною
I батьком не раз уже став!

----------------

Життя проходить швидко
I там тепер вiйна...

    16лютого 2022р.


Рецензии