У мирi Украiна хоче жить

Всевишній, Україну вбережи,
В молитві я звертаюся до тебе,
І ворогові шлях його вкажи,
Війни як хоче – хай провадить в себе.

У МИРІ хоче Україна жить,
І на чуже вона не зазіхає,
Не ворогу по цій землі ходить!
Його ніхто у нас тут не чекає!

Хай нас забуде ворог назавжди,
Нехай життя людські не забирає.
На допомогу, Господи, прийди,
Хай Україну враг не спопеляє.

Біду від України відведи,
Хай розірвуться всі ворожі пута,
Хай схаменеться ворог назавжди,
Хай спопеліє вся його отрута.

Візьми в свої обійми, Боже нас,
Не дай пропасти славній Україні,
Важкий настав для України час.
Не дай їй рватись на ворожій міні.

Всевишній, Україну вбережи
І вислухай молитви наші щирі,
В біді страшній нам, Боже, поможи,
Ми хочем жити без війни, у МИРІ!

16.02.2022 р.


Рецензии