За сценарJ м програми Хата на тата

Мати захотіла
Взятися за діло!
Навчить поважати
Хазяйку в сім*ї
Завершить щоб справу
Подала заяву
До програми <Хату
Лишаю на тата>..
Довго не чекала
Запрошення придбала
Занадто вже швидко
В подорож мені!
Так набридли сварки
Марусі, Одарки
Твої походеньки
О ранній зорі!
Поїду шукати
Кращого я тата!
<Лімузин >біленький
Чекає у дворі
Дітей залишаю
Тобі обіцяю
Вправишся з завданням!
Отримаєш приз!
Тісто замісила
Вона так уміло!
Мені наказала
Пироги спекти
Тісто випадає
Він його хапає
Ой! Лелечко! Леле!
Лихо ж бо мені!
Порося у хліві
Хрюкає так гнівно!
Верещить голодне
На усе село!
В хаті прохолодно
Діточки голодні
Матусеньку кличуть
Плачуть і ревуть.
Нема чого їсти..
Нема чого пити...
Пропаду без жінки
Замислився він.
Повертайсь швиденько!
Моя ти рідненька!
Без тебе кохана!
Мила і бажана
Згине вся родина...
І я помру теж.
Буду поважати!
Тебе шанувати!
Лиш одну кохати!
Скрізь допомагати!
Забуду Одарку,
Марусю, Наталку
Ти МОЯ ЄДИНА!
Кращу не знайдеш!

16.02.22 КИЇВ


Рецензии