Стрiтенська свiчка

Хай Стрітенська свічка засвітить нам миром,
Назавжди засліпить прокляту війну,
Молитви всі молять за це дуже щиро,
Бо миру відчули давно ми ціну.

Хай Стрітенська свічка палає усюди,
Її не загасять ворожі слова,
За МИР В УКРАЇНІ скрізь моляться люди,
Спільнота піднялась уже світова.

Хай Стрітенська свічка війну відганяє,
Хай розум освітить усім ворогам,
Хай вража нога у наш край не ступає,
У руки Господні Вкраїну віддам.

Хай Стрітенська свічка горить ясним світлом,
Це світло усім хай надію подасть,
А намір ворожий роздує хай вітром,
І знищить Вкраїну Всевишній не дасть.

Хай Стрітенська свічка принесе нам втіху,
Хай радість осяє Вкраїну і нас,
Щоб ворог не взяв Україну в потіху,
Молюсь за це, люди, й молить прошу вас.

Хай Стрітенська свічка молитви підхопить,
Й сплете їх в єдиний вінок молитов,
Вкраїну ніколи хай враг не захопить,
До неньки – Вкраїни живе в нас любов.

15.02.2022 р.


Рецензии