Яка краса!

Як краса! Незвично неймовірна!
В зимовій тиші в низині ліси,хати.
Дерева розрослися так могутньо!
Красуєшся пейзажем  з висоти!
Гойдає вітерець розкішні крони!
Омріяні! Засніжені верхи.
А<Ладан незабутній> наш 
Мов велетень  на пагорбі...
В  поклоні стоїть
До української священної землі...

Грудень 2021 р


Рецензии