Сыдю в нагушнiках да слухаю музыку

І вот мы дома. І всё ек трэба.
І рубім дрова. І попыл геть вэсь.
І топым печку. Обед готовым.
А шо дэ ззісты – оно ж ведь грэчку.

Ну, й с чым ж та грэчка? Канечно, з мнесом.
Бо ек засмачыш якым хоть маслом.
А шо шэ Васьцы тут гондэ даты.
Халвы ж нымае, бы й смоквы сладкый.

Да шось солодкэ ны вэльмы пляшэ!
Оно бо екся друг оклімафся.
Якась зараза ж фсэ нападае.
І шо, к врачам но? Сматрэць на градусь?

А мы вот просто взев да скупався.
Помыв всэ латьте в сыс3чкы дбайный.
Да, го, ж поспалы улад, ек завшэ.
Ну, нет діваный на рост Тіграні!

І сныцьця нам уж: капец кітайськый!
В горкоме партіі прыём таварыша!
В Новінках навыть, і то спать крашчэ.
Оно шо луплять дебілы главныі.

А тут, ва граді пыньков завзятых,
Но топлять сціны знадвору спірно.
І ек нагрійся – хоть в шубы спы, брат.
Ну, в шепцы лыжный хропыш, бы мыш той.

Сплошны ж удобсфа ву городах-то.
Забылы дажэ мусоропровод.
І всё шыкарно: гуляй, ва в яшчык!
Оно шо ванна нагріе каплю.

Вот мы й вырнувся с курорта лярвый.
Деревня всё жэ прывычній мал-мал.
Накыдав дровців у грубу  мошчных –
І от вжэ й міцны одразу робра. 

Пышу вот пісню про жытку-бытку.
А у нагушніках баджан чуіця.
Такыі нежны моі індускы,
Шо просто млей но пасля простуды.


Рецензии