Вбережи Украiну, Всевишнiй

УКРАЇНЦІ ТРИМАЮТЬ НЕБО

Українці тримають небо…
Тут межа між світами йде.
Нам – своє, нам чужого не треба.
Ми – готові! «Арта» – гуде!

Нас не вперше війною лякають –
Знаєм ціну таким словам.
«Іхтамнєти» в ОРДЛО гуляють?
Що ж, заходьте  – дамо по зубам!

Комусь «муляє» Україна?
Комусь поперек горла стоїть?
Що ж, прийде та свята година –
І йому бумеранг прилетить.

Українці тримають небо…
Україна вартує світ,
Щоб в війні не було потреби
Ще багато-багато літ.

14.02.2022 р.

©Сергій Ярунський, 2022

УКРАЇНА НЕ ХОЧЕ ВІЙНИ

УКРАЇНА НЕ ХОЧЕ ВІЙНИ!
Хоче в мирі і злагоді жити!
Як позбутися всім сатани?
Які ще молитви молити?

Ми тримаємо небо усі,
Всі тримаємо й молим молитви,
Ми купатися хочем в росі,
А не в крові, що ллють її битви.

Україна постала більмом,
І давно зорить ворог на неї,
Краще б взяли читати Псалом
Й не чіпали Вкраїни моєї!

Україну і нас вбережи,
Вбережи від біди нас, Всевишній!
Всі молитви почуй, поможи!
Хоч з нас кожен у чомусь є грішний.

Ми ніколи не брали чуже
І своє віддавати не хочем!
Вже нестримно так ворог ірже,
Все вже духом смердить наволочим.

Україна вся небо трима,
За Вкраїну вже світ став горою,
І молитва думки обійма,
Щоб біда обійшла стороною.

Щоб забули ми слово війна,
Більш ніколи її ми не знали,
Схаменеться вже хай сатана,
Щоб війну і вві сні не згадали!

УКРАЇНА НЕ ХОЧЕ ВІЙНИ!
Небо мирне славетно тримає,
Щоб не пустки були й бур’яни,
Але ворог лиш цього чекає.

Захотів він святої землі,
То й Вкраїну він знищити хоче,
Замість зерен – тіла у ріллі,
І від злості зубами скрегоче.

Відверни вражу силу від нас,
Збережи Україну святую!
Хай настане той, Господи, час,
Що ти скажеш : «ВКРАЇНУ ВРЯТУЮ!».

15.02.2022 р.

©Королева Гір Клавдія Дмитрів, 2022


Рецензии