Дерева

Дерева, ви мені урок
Весною на листках, як книгу.
До істини уже за крок-
Зломив нерозуміння кригу.

Не поспішаєте й завжди
У роздумі – волхви – глибокім.
Туману, пасма бороди,
Змагаються у чарах з мохом.

Жалітись? То не личить вам.
В полоні ви мани, наснаги.
Одне одному ви слова
Любові й щирої поваги


Рецензии