Святковий в рш

В таких історіях немає переможців.
І ти одна, і я одна, і ми не вдвох.
Нехай між нами не було любові...
В твоїм “прощай” не лиш для мене був підвох.
Ти розтоптала всі мої ідеї,
Та розтоптати їх хотіла я й сама,
Тому тобі так легко довіряла.
Втомилась ждати на кохання, йшла зима -
Мені потрібно було одягнутись.
І не в надії, обіцянки й почуття.
Твої прості розмови і обійми
Заполонити мати вже моє життя.
Зустріти День святого Валентина
Вже не один з тобою ми могли.
Нехай і мали би свої проблеми,
А все таки ідею берегли б.
Та хай нічого більше в нас немає,
Та це для мене був відстрочений урок,
Що кожна з нас навчиться берегти свою родину.
Прийде строк.


Рецензии