Дагъустандин дишегьли -журналдиз

Дишегьлидин шикил винел,
Желб ийирвал фикир вичел.
Хайи лезги ч/алал рахаз,
Теселлияр гузава чаз


Чи Вахарин зегьметрикай,
Къазанмишай гьуьрметрикай.
Кхьизавай журнал ,сейли,
Чи,,Дагъустандин Дишегьли"!


Рецензии