Лезги газет

Лезги  газет , багъри газет,
К/елай касдиз гуда лезет.
Ч/ал хуьзавай ч/алан даях,
Лезги халкьдин ч/ехи дамах!

Виш йисара ч/ал хвена на,
Чи тарихни гел хвена на.
Хазинани  я чи девлет,
Вун чи багьа-,,Лезги  газет'' !


Рецензии