Вертiль

Ось, Я знову з тобою зустрівся
Розглядаючи твої сторінки
На піщинах твого сам-видаву
"Весна" вже проплачена

Тебе зустрічаю от: оппа!
Залишений подарунок собі повертаю
Бажаючи Аштар там віднайти -
А замість тривог - наш Заїр

На душі - вона,
Шалена та жива, психея, героїня.
"Так звезло!" -
Ціна за - поглянути небу у вічі

Як вабить блиск останнього:
Променя, звуку, прощань!..

- Голуби, мои голуби ищут ту ветку
С которой вернутся на Ковчег, Обитель, Ложе -
Корицы веточка, свечи огонёк, стеночка.
Новый обиход - такая же Я, в... по-жизни влюблённая.

- Скажи, Весна,
Обіймами переплетена:
Ти чула як вона співає, як шумить,
коли на ліжку зминає свою постіль?

- Я чула.
Воду пила.
В сорочці пригоршні тепла
По струмкам, гіркам, сховками бігала

2022-02-05


Рецензии