***

Щоб спинка ваша не болiла
робiть розтяжки всього тiла.

Робiть Масаж животика
Бiль пропапе вiд дотику.

Потрясiть собою
i себе  погладьте

 вiнечком  побийте
водних процедур додайте.

красоту комфорт
 здоровьячко  вiдчуйте.
збережiть себе
Такими завжди будьте.

Жити прийдеться у радостi
а не в печалi..
Яку життя настирно в тiло
 нам  качае.
.
 Таке життя трудом добуте
 а не случайне.
Спасае людей рух
зарядочка звичайна

Диванний спорт
i лiнь чпрiвна
нас погубить.

Бо рух активной
тiло наше любить.


Рецензии