14. 02. 22

Сьогодні день Святого Валентина
у всіх закоханих нарешті празник
людина в почуттях зізнатися повинна
і підказати хто серця їх власник...
Про накипіле звісно в очі скажемо
і про любов яку давно вже відчуваємо
і на свої недоліки теж ми вкажемо
і після цього порозуміння відшукаємо...
Відтоді разом обличчям повернемося
і вирішить майбутнє ніжний поцілунок
тоді як завжди за руку візьмемося
адже у щасті жити найкращій подарунок...


Рецензии