Бундючиться

Бундючиться вітер в надії
З днини поцупить хвилину хоча…
День опускає стомлені вії,
Гасне світила свіча.

Сутінки сонним вужем заповзають,
Смутком заповнені вщерть.
Небо дитятко своє колисає,
Денна вщухає круговерть.

Вечір старанно вдягає обнови…
Ось вдалині обізвався клавір…
Сум був і є завжди тінню любові –
 Бачу разом вже заходять у двір…


Рецензии