Basic English

Basic English.

+)

Basic English aren't "Basic".
"Basic" haven't many features.
Язык Бейсик как спагетти, но они
Хотя бы с дичью, consequently,
For programming, English basis, -
Basic's English means and fully, -
As Im-Peach-ment...)

Элнаэлькотин11   12.02.2022 17:56   •   


Рецензии