Душ потреба

На кожному вікні - кімнатні квіти
І за вікном встелили грядку всю.
Я буду як вони життю радіти,
Вбирати в себе завжди цю красу.
І насолоджуватись нею до останку,
Писати вірші та добро творить.
Душі потреба, а не забаганка -
Не існувати - повноцінно жить.
2017 р.


Рецензии