Одна на двох

Одна на двох з тобою ейфорія,
Одна любов з тобою, та на все життя...
Ти мрієш так, як сонце, хмари мріють,
І в височінь моїх думок ти підіймаєш шлях.

Одна з тобою в нас галактика, орбіта,
Один з тобою корабель - любов.
Ти мрія, іскорка зірок вечірніх...
І, полум'я тріщить від ейфорії та надхнення...

Одна на двох, одна на двох, одна на двох.
2020


Рецензии
Цікавий, душевний вірш! Успіхів!

Шон Маклех Патрик   12.02.2022 01:49     Заявить о нарушении